Radio Stad aan Zee gemist?

Voor de mensen die de radio-uitzending “Stad aan zee” (door Arnoud Traa), dit weekend hebben gemist. Bij deze is ie online te beluisteren. De boulevard interviews waren te horen vanuit een 2CV met uitzicht op de Nieuwe Waterweg, de radio-uitzending vanuit een badkoets bij het Fort.
Presentator ‘De Beer’ neemt de luisteraar mee naar Hoek van Holland. Zijn neef ‘Ronnie de Meeuw’ interviewt boulevard kijkers, die vanuit hun auto de Maasvlakte en de Nieuwe Waterweg bekijken. De drijvende krachten achter de musea van Hoek van Holland worden op een voetstuk gezet tijdens ‘De Hoekse Helden’ en in het item ‘Het Prrikbord’ is de weerslag van een zinderde zomer aan het strand van Rotterdam Aan Zee te horen. Tijdens ‘De duik in de Historie’ een bijzonder interview met Francine (97jr) over haar romantische zomer van 1938.

radio-uitzending

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s